News

Enjoy-ACE verwelkomd als nieuwe partner

by | May 8, 2023

Logo Enjoy-ACE

Enjoy-ACE en OBM Dynamics B.V. zijn verheugd om hun partnerschap aan te kondigen bij het aanbieden van Organizational Behavior Management (OBM) Foundation Level Trainingen.

Enjoy-ACE is een nieuwe Certified Partner van OBM Dynamics geworden om de OBM Foundation Level Training™ onder licentie in Nederland te organiseren vanuit eigen label. Enjoy-ACE erkent OBM als een sterke en natuurlijke uitbreiding van de portfolio. Het bedrijf omarmt OBM om ervoor te zorgen dat leiders het belang van gedrag bij organisatieveranderingen beter begrijpen.

OBM is een praktische methode die leiders helpt bij het beïnvloeden van gedrag door een praktische werkwijze. Het omvat technieken  om menselijke prestaties te verbeteren en het beste uit mensen te halen. Dit leidt tot veiliger gedrag op de werkvloer en daarmee een verbetering van de bedrijfsprestaties.

De methode is eigen te maken aan de hand van een tweedaagse Foundation training. Hierbij bestaat de mogelijkheid voor de deelnemer om het af te sluiten met een examen en zich te certificeren.

Examen en certificering van OBM-trainingsdeelnemers wordt verzorgd door APMG International, de wereldwijde certificeringspartner van zowel OBM Dynamics als Enjoy-ACE. Enjoy-ACE heeft aangetoond gespecialiseerd te zijn in OBM en is daarom sinds maart 2023 geaccrediteerd.

Gerrianne Veenstra, directeur van Enjoy-ACE: “Everyday, Everyone, Everywhere Learning. OBM is the way forward to better understanding and success.

Organizational Behavior Management is een praktische wetenschap om prestaties te optimaliseren
Herhaald onderzoek heeft aangetoond dat in maar liefst 70% van de organisatieveranderingsprogramma's niet alle doelstellingen worden gerealiseerd. In ongeveer 60% van die gevallen wordt 'Gedrag' als oorzaak genoemd. Door te begrijpen hoe ze gedrag kunnen beïnvloeden, kunnen managers hun medewerkers op de werkvloer beter gaan begrijpen, door een cultuur te vormen die bijdraagt aan het bereiken van strategische doelen zoals verbeterde klanttevredenheid en veilig gedrag.

Organizational Behavior Management (OBM) is een wetenschappelijk bewezen methode voor het optimaliseren van prestaties van de organisatie, waarbij een 'zevenstappenprotocol' wordt gecombineerd met harde data en een focus op het stimuleren en versterken van positieve gedragsveranderingen. De zeven stappen methode wordt ingezet om naar een structurele verbeterde situatie te werken waarbij gedrag de driver is voor deze verandering. De 'zeven-stappen' omvatten het bepalen van gewenste prestaties, het ontwikkelen van een meetsysteem en het ontwerpen en implementeren van een oplossing. Door gedrag meetbaar te maken wordt het succes zichtbaar en concreet.

OBM wordt al meer dan 40 jaar wereldwijd met succes gebruikt en heeft een bewezen staat van dienst in het verbeteren van prestaties van de organisatie in iedere bedrijfstak, in honderden gerapporteerde gevallen, door zich te concentreren op de combinatie van gewenste resultaten én gewenst gedrag, in plaats van alleen resultaten.

Joost Kerkhofs & Robert den Broeder (Founders & Directors, OBM Dynamics B.V.) zeggen: "Mensen houden van verandering! Als ze er maar zelf baat bij hebben! De training en certificering is gebaseerd op een schat aan wetenschappelijke studies, die laten zien hoe gedrag van invloed kan zijn op organisatorische veranderingen.

We hebben honderden leiders en influencers in binnen- en buitenland opgeleid. Sinds 2010 hebben we een indrukwekkend aantal cases verzameld over hoe OBM met succes publieke en private organisaties heeft geholpen om hun doelen te bereiken. Deze cases hebben aangetoond dat gedrag de sleutel is tot het succesvol toepassen van best practices, frameworks en managementfilosofieën zoals Agile, DevOps, Scrum en Lean. We kijken ernaar uit om samen te werken met Enjoy-ACE om het gebruik van OBM uit te breiden op het thema arbeidsveiligheid."

Over Enjoy-ACE

Enjoy-ACE (http://www.Enjoy-ACE.nl/) Enjoy-ACE is gespecialiseerd in het ontwikkelen, trainen en implementeren van Safety Leaderschaps-initiatieven en campagnes binnen organisaties. De kracht van Enjoy-ACE uit zich in het feit dat ze in staat is om samen met directies een (gedrag)veiligheidsstrategie te ontwikkelen en deze vervolgens succesvol in de operatie toe te passen. Enjoy-ACE heeft inmiddels bij diverse multinationals ervoor gezorgd dat door succesvolle gedragsveranderingen de prestaties zijn verbeterd.

Contact: Gerrianne Veenstra, Directeur

T: +31 (0)6 45 388 276

E: gerrianne.veenstra@enjoy-ace.com

W: www.enjoy-ace.com

Over OBM Dynamics
OBM Dynamics B.V. ontwerpt, ontwikkelt en distribueert educatieve producten op het gebied van Organizational Behavior Management (OBM) wereldwijd via haar eigen netwerk en dat van haar gelicentieerde partners. Het traint en certificeert ook OBM-instructeurs in samenwerking met APMG International.

Contact: Joost Kerkhofs, mede-oprichter & directeur

T: +31 (0)85-1308563

E: j.kerkhofs@obmdynamics.nl

Latest News

Partnership signed with D.P.M.

OBM Dynamics and DPM Services have signed a partnerschip for the delivery of OBM Foundation Level Trainings. DPM recognises OBM as a strong and natural extension of their portfolio. Having built a successful business in IT Service Management consultancy and ITIL and Service Excellence training, they are embracing OBM to ensure leaders in organizations understand the importance of organizational behavior management.

OBM Practitioner Certification now available

OBM Dynamics and APMG International are pleased to announce that OBM Practitioner Level Training and Certification are now available. Building on the popularity of the OBM Foundation product, delegates are now able to order practical follow-up training.

New version 4.0 of OBM Foundation Level Training available

OBM Dynamics have launched version 4.0 of their OBM Foundation Level Training. Partners can now order the new and improved materials. These include a new vanilla slide deck, a new workbook and improved content in the Knowingo app. Also a new exam is available.